Descobreix emocionants excursions en vaixell per la Costa Brava

Benvingut/da a la nostra pàgina web d'excursions en vaixell per la Costa Brava!

Des de 1958, hem estat apassionats del mar i de totes les increïbles sensacions que ofereix el seu contacte. Però no només això, també som autèntics enamorats de la nostra bonica terra, la Costa Brava.

El nostre objectiu sempre ha estat transmetre aquest sentiment i aquestes sensacions a totes les persones que ens envolten. I quina millor manera de fer-ho que convertint la nostra passió en la nostra professió? Som una empresa familiar dedicada a oferir experiències marítimes úniques des de finals dels anys cinquanta. Oferim una àmplia varietat d'activitats, des de creuers relaxants fins a emocionants passejades turístiques, dissenyades per a aquells que desitgen descobrir la Costa Brava des d'una perspectiva diferent i més propera.

En cada un dels nostres serveis, podràs sentir la nostra autèntica passió i entusiasme per aquest meravellós entorn. Ens esforcem per convertir la teva visita a la Costa Brava en una gran experiència que quedi gravada en la teva memòria per sempre. Volem que cada persona experimenti la màgia de navegar per aigües cristal·lines, explorar impressionants cales i descobrir la rica història i cultura d'aquesta regió costanera.

El nostre equip altament capacitat i amant dels detalls està aquí per oferir-te un servei excepcional. Et garantim moments inoblidables i aventures emocionants mentre t'immergeixes en la bellesa de la Costa Brava. Tant fa si busques una escapada romàntica, unes vacances en família o una experiència única amb amics, tenim l'excursió en vaixell perfecta per a tu!

No perdis més temps i descobreix tot el que la Costa Brava té per oferir-te. Explora la nostra àmplia gamma d'excursions en vaixell i reserva la teva aventura marítima avui mateix.

T'esperem amb els braços oberts perquè visquis moments inoblidables junts al mar!

Excursions

Viu una experiència única amb nosaltres

Altres experiències

Viatges a mida

Empreses

Esdeveniments

Convencions i associacions

Despedida de solter/a

Escoles

Embarcacions

Atlàntida III

Catamarà amb visió submarina i capacitat per a 250 persones, equipat amb servei de bar, 2 WC, megafonia, taules i cadires interiors i cadires exteriors, escales i tobogans per prendre un bany.

Més informació
ILLA III

Embarcació monocasc amb capacitat per 123 persones i equipada amb Servei de bar, WC, megafonia, cadires interiors i exteriors, bancs encoixinats a proa, escales i plataforma per prendre un bany.

Més informació
STELLA MARIS

Embarcació monocasc Eco-fast, amb capacitat per a 32 persones i equipat amb WC, tendal, seients encoixinats, megafonia, escales i plataforma per prendre un bany.

TAXI BOAT, per fer la ruta que vulguis!

Més informació
ESCULL

Embarcació monocasc amb capacitat per a 9 passatgers, equipat amb WC, taula, sofàs interiors i exteriors, matalassos en proa del vaixell per a relaxar-se i prendre el sol, sonorització, nevera, escales i plataforma per a accedir a l'aigua.

Més informació

Carta europea de turisme sostenible

Creuers Mare Nostrum és una empresa adherida a la Carta Europea de Turisme Sostenible

Parc Natural del Montgrí
Europarc, Turisme Sostenible en Espais Protegits

QUÈ ÉS LA CARTA EUROPEA DE TURISME SOSTENIBLE?

La Carta Europea de Turisme Sostenible en Espais Naturals Protegits (CETS) és una iniciativa de la Federació EUROPARC que té com a objectiu global promoure el desenvolupament del turisme en clau de sostenibilitat als espais naturals protegits d'Europa. La CETS és un mètode i compromís voluntari per aplicar els principis de turisme sostenible, orientat als gestors dels espais naturals protegits ia les empreses per definir-ne les estratègies de forma participada.

Estratègia medi ambiental de Creuers Mare Nostrum

  • L'empresa Creuers Mare Nostrum viu del mar i, en conseqüència, està plenament compromesa amb l'objectiu de protegir el medi ambient on opera. Així, el Pla Ambiental inclou accions dissenyades, entre altres coses, per salvaguardar la biodiversitat marina, reduir el consum d'aigua i gestionar els residus.
  • Creuers Mare Nostrum va ser la primera empresa de transport marítim de passatgers a obtenir la carta Europea del Turisme sostenible al Parc Natural de Medes, Montgrí i Baix Ter.
  • A bord dels creuers, totes les escombraries són separades en diferents categories per ser posteriorment reciclades.
  • La nostra darrera embarcació, construïda de la forma més eficient, amb la millora del disseny del casc, WC químic. I a més a totes les embarcacions, la reducció de la velocitat, l'ús de pintures de silicona que redueixen la fricció, l'ús de tecnologies LED, etc. han portat com a conseqüència que s'hagi reduït tant la potència instal·lada a les noves embarcacions, com el consum de combustible en els existents.
  • Materials usats a bord i productes de neteja: L'empresa també centra els seus esforços en la reducció i el reciclatge dels materials i productes a bord, involucrant passatgers i tripulants. Tots els utensilis per a esdeveniments o menjars a bord són elaborats amb materials reciclats i biodegradables (plats, coberts, gots, tovallons, …). Tots els productes de neteja són ecològics i biodegradables.
  • També ens hem endinsat en l´ús d´energies renovables a les oficines: S´han instal·lat 8 plaques solars amb 2'5 KW de potència. I les companyies contractades són cooperatives de proximitat.
  • A més, l'empresa es basa en una ètica favorable al proveïdor de proximitat, promou la història, la cultura i les tradicions del poble ja sigui per la seva antiguitat o per les arrels que ens uneixen de tota la vida a l'Escala, col·laborant així, de forma altruista, amb els esdeveniments i entitats locals des de sempre.

Localització

Oficines

Sortida del port

Llocs d'interès

La publicació d’aquesta pàgina web és part del projecte Millora de la visibilitat on line per al turisme mariner i pesquer, operació cofinançada pels ajuts del Fons Europeu Marítim i de la Pesca.

Compra d'entrades