NOSALTRES

Sempre ens ha entusiasmat el mar i sentir-ne el seu contacte, a més de ser uns grandíssims enamorats de la nostra terra, la Costa Brava. Segurament és per això, doncs, que sempre ens ha agradat transmetre aquest sentiment, aquesta sensació a la gent que ens envolta. Així que vam pensar: Per què no? Convertim aquesta passió en el nostre ofici. Som una empresa familiar que ens dediquem, des de finals dels anys cinquanta, a oferir experiències al mar en forma de creuers, passejades turístiques i activitats marítimes als clients que volen descobrir la Costa Brava des d'un punt de vista diferent i més proper. La nostra passió, la sentirà, i el nostre entusiasme per aquest entorn, la viurà. I és que el nostre objectiu, per sobre de tot, és fer de la Costa Brava una GRAN EXPERIÈNCIA que quedi en el record de cada un/a de vosaltres.

INFORMACIÓ

 • +34972773797
 • C/Maranges,3 - 17130 L´Escala

EXCURSIONS

Illes Medes

illes-medes

Cap de Creus,Far, Món de Dalí

cap-de-creus-rot

Cadaqués

cadaques-esf-2

Coves,Cales,Foradada i Bany

foradada-rot

Snorkeling

snorkel-2-fot

Pesca

pesca-1

Tu Escull´s

escull-2-rot

L´Escala històrica y bany

L´Escala històrica y bany

atlantida-amb-peixos-fons

SERVEIS

Esdeveniments al vaixell

T’ajudem a dissenyar el teu esdeveniment perfecte: una festa d’amics o familia, una declaració d’amor,un casament, un aniversari,...

Convencions/Incentius

El vostre entorn laboral es pot traslladar (s'elimina”per un dia) a alta mar. Si vol oferir una experiència diferent i una alternativa motivacional...

Viatge a mida

Dissenya el teu propi viatge a mida i gaudeix d'una total llibertat. Què millor que poder triar amb qui vols compartir-ho

Grups/Associacions/Clubs

Tens alguna proposta d'activitat a fer que vulguis compartir amb el teu grup, associació, club, etc?..

Escoles

Volem endinsar-vos al nostre món i que us divertiu mentre apreneu coses noves...

EMBARCACIONS

ATLÁNTIDA III

Catamarà amb visió submarina i capacitat per 250 persones, equipat amb servei de bar, 2 WC, fil musical i megafonia, escales i tobogans per prendre un bany, taules i cadires interiors.

  ILLA III

  Embarcació monocasc amb capacitat per 126 persones, equipat amb servei de bar, WC, fil musical i megafonia i escales i plataforma per prendre un bany.

   ESCULL

   Embarcació monocasc amb capacitat per a 9 passatgers, equipat amb WC, taula i sofàs interiors i exteriors, matalassos a la proa del vaixell per estirar-se a prendre el sol, escales i plataforma per accedir a l’aigua.

    STELLA MARIS

    Embarcació monocasc amb capacitat per a 32 persones i equipat amb WC, toldo, seients encoixinats, fil musical i megafonía, escales i plataforma per prendre un bany. TAXI BOAT, per a realizar la ruta que es desitgi!

     LOCALITZACIÓ

     OFICINES
     SORTIDA DEL PORT
     Trip-Advisor1NationalGeographiclogo6logo-50kid_es_peq1youtube_small_logoInstagram-logofacebook-logo

     CONTACTE

     LLOCS D'INTERÈS

     Logo Likibu Logo Costa Brava for Rent Logo Camping las Dunas Logo Regina La Escala Logo Immosol Immobiliaria L'Escala