NOSALTRES

Sempre ens ha entusiasmat el mar i sentir-ne el seu contacte, a més de ser uns grandíssims enamorats de la nostra terra, la Costa Brava. Segurament és per això, doncs, que sempre ens ha agradat transmetre aquest sentiment, aquesta sensació a la gent que ens envolta. Així que vam pensar: Per què no? Convertim aquesta passió en el nostre ofici. Som una empresa familiar que ens dediquem, des de finals dels anys cinquanta, a oferir experiències al mar en forma de creuers, passejades turístiques i activitats marítimes als clients que volen descobrir la Costa Brava des d'un punt de vista diferent i més proper. La nostra passió, la sentirà, i el nostre entusiasme per aquest entorn, la viurà. I és que el nostre objectiu, per sobre de tot, és fer de la Costa Brava una GRAN EXPERIÈNCIA que quedi en el record de cada un/a de vosaltres.

INFORMACIÓ

 • +34972773797
 • C/Maranges,3 - 17130 L´Escala

EXCURSIONS

Illes Medes

illes-medes

Cap de Creus,Far, Món de Dalí

cap-de-creus-rot

Cadaqués

cadaques-esf-2

Coves,Cales,Foradada i Bany

foradada-rot

Snorkeling

snorkel-2-fot

Pesca

pesca-1

EL IOT

escull-2-rot

L´Escala històrica y bany

L´Escala històrica y bany

atlantida-amb-peixos-fons

SERVEIS

Esdeveniments al vaixell

T’ajudem a dissenyar el teu esdeveniment perfecte: una festa d’amics o familia, una declaració d’amor,un casament, un aniversari,...

Convencions/Incentius

El vostre entorn laboral es pot traslladar (s'elimina”per un dia) a alta mar. Si vol oferir una experiència diferent i una alternativa motivacional...

Viatge a mida

Dissenya el teu propi viatge a mida i gaudeix d'una total llibertat. Què millor que poder triar amb qui vols compartir-ho

Grups/Associacions/Clubs

Tens alguna proposta d'activitat a fer que vulguis compartir amb el teu grup, associació, club, etc?..

Comiats de solter/a

T'ajudem a fer el comiat de solter/a més inoblidable. Tens alguna proposta d'activitat?

Escoles

Volem endinsar-vos al nostre món i que us divertiu mentre apreneu coses noves...

EMBARCACIONS

ATLÁNTIDA III

Catamarà amb visió submarina i capacitat per 250 persones, equipat amb servei de bar, 2 WC i megafonia, escales i tobogans per prendre un bany, taules i cadires interiors.

  ILLA III

  Embarcació monocasc amb capacitat per 126 persones, equipat amb servei de bar, WC i megafonia i escales i plataforma per prendre un bany.

   ESCULL

   Embarcació monocasc amb capacitat per a 9 passatgers, equipat amb WC, taula i sofàs interiors i exteriors, matalassos a la proa del vaixell per estirar-se a prendre el sol, escales i plataforma per accedir a l’aigua.

    STELLA MARIS

    Embarcació monocasc amb capacitat per a 32 persones i equipat amb WC, toldo, seients encoixinats i megafonía, escales i plataforma per prendre un bany. TAXI BOAT, per a realizar la ruta que es desitgi!

     LOCALITZACIÓ

     OFICINES
     SORTIDA DEL PORT

     CONTACTE

     LLOCS D'INTERÈS

     Logo Likibu Logo Costa Brava for Rent Logo Camping las Dunas Logo Regina La Escala Logo Immosol Immobiliaria L'Escala